Webmasters sida

 

webmaster

Webmaster skådar efter internet

Välkommen

till webmasters eget krypin, här tänker jag presentera lite inofficiella bilder och lite övriga kommentarer som kan vara av intresse.

Huvudmeningen här är att uppmana dig som läsare av Timbos hemsidor att komma med synpunkter och kommentarer om innehåll och utseende. Det kan ha smugit sig in stavfel eller annat som har passerat mitt granskande öga eller också kanske du vill framföra beröm över något, tacksamt tar jag emot båda delar.

I bildspelet nedan ser ni bl.a den tredje dammen växa fram med hjälp av Ingemar Hjalmarsson, Svedbråta Entreprenad, besök av skogens konung i vårt äppleträd, grannens highland cattle som kan stå och kika på er när ni går i labyrinten, hur gårdsplanen såg ut när det kommunala vattnet och avloppet gjorde sin entré, det årliga arbetet med veden och hur det kan se ut när Mullsjön frusit till och det blir skridskois samt lite sommarbilder från våra resor söder ut.

Under hösten 2010 går arbetet vidare med att utöka möjligheterna på Timbo Gård för er att hämta kraft och att anpassa er för den nya tid och energi som är på gång. Herr Hjalmarsson har åter varit på besök med sin grävare, den här gången har han röjt stubbar, flyttat sten och jämnat till marken på den platå som ska iordningsställas bakom dammarna. Den kommer att ligga avskilt men med en vacker utsikt över dammar och Mullsjön. En helg i november samlades ett antal entusiastiska markberedare där vi körde upp jord och grus, jämnade till marken och planterade granar. Dagen avslutades med korvgrillning.

Hösten 2011 skaffade vi en liten traktorgrävare och tippkärra för att kunna köra upp alla de fyllnadsmassor som vägverket tippade av hos oss under dikesrensning utmed Korsbergavägen.

Vintern 2011/2012 har varit idealisk för att forsla upp materialet till platån, snöfritt och lagom med tjäle.

Under 2013 invigde vi platån.

Under 2015 har vi påbörjat arbetet med att göra en damm till...... Får dom aldrig nog? Jo det är faktiskt så att dammen är inte helt ny, det är den lilla dammen mellan 2:an och 3:an som vi har grävt ur ända ner till berget, tvättat och sopat det. Planen är att vi ska flytta karparna dit för där kan vi skydda dem bättre mot naturens egna "evil doers" som vill tugga på dem, samt att vi kan se dem mycket tydligare när vi sätter belysning i vattnet. Det ska bli ett litet "hus" eller snarare ett regnskydd på en liten brygga i dammen där vi kan sitta och mata och på sikt klappa dem.

 

 

Om..

du har synpunkter eller kommentarer i övrigt så kan du maila dem till mig genom att klicka på denna mailadress: silverforlaget@timbo.se , som ämne skriver du "for webmasters eyes only" så vet jag vad det gäller.

Jag försöker alltid åtgärda fel eller höra av mig så snart jag kan om jag inte befinner mig som på bilden nedan, för då är det sommar och jag är förhoppningsvis utom räckhåll för all internet och bredband...

la dolce vita

Åter till Kontakta oss